Search
Close this search box.

Nina Dobrev: Moja poslednja epizoda u ‘Dnevnicima vampira’ će biti za pamćenje!

Nakon 6 napušta Dnevnike vampira (foto: PrintScreen)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon 6 napušta Dnevnike vampira (foto: PrintScreen)

Na veliku žalost svih fanova serije Dnevnici vampira glavna glumica Nina Dobrev je saopštila javnosti da napušta ovu vampirsku sagu nakon 6 godina tumačenja Elene Gilbert.

„Jako mi je važno da poslednja epizoda u kojoj ću se pojaviti bude epska, za pamćenje i veoma moćna. Osećam kao da sam potpuno druga osoba od one mlade devojke koja je snimila prvu epizodu 2009. godine. Ova serija je veoma bitan deo mog života i zbog toga mi je stalo da sve bude predivno. Želim da ovo okončam kako treba“, otkrila je kanadska glumica, koja je pre 26 godina rođena u glavnom gradu Bugarske.

„Jako sam volela rad na Dnevnicima vampira. Bila je to otkačena, neverovatna avantura u kojoj su me pratili mnogi ljudi koje slobodno mogu da nazovem svojom drugom porodicom. Potpuno sam sigurna da je ovo dobar potez koji će me odvesti u pravom pravcu, ali biće mi neobično bez svih njih“, rekla je Nina u intervjuu koji je dala za SELF magazin.

Poslednja epizoda u kojoj se pojavljuje Nina će ujedno biti i poslednja epizoda 6. sezone Dnevnika vampira, a najavu za istu pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=kHFcXiyxll4

POSLEDNJE VESTI