Njegova strana priče: Simon otkrio sve o svađi sa Milicom Dabović

Simon je ispričao svoju stranu priče (foto: Screenshot)

Drama oko fizičkog sukoba koji se dogodio u ponedeljak između Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šimeta Šiklića ne jenjava. Bivša košarkašica juče je u medijima iznela šokantno priznanje da je od bivšeg dečka trpela torturu godinu i po dana i da joj je nakon raskida ostao dužan oko 100.000 evra.

Simon, bivši rukometaš i šampion u borislačkim veštinama, danas je rešio da u javnosti otkrije svoju stranu priče. On je u emisiji Premijera odgovorio na optužbe Dabovićeve, ali i navode da je imao aferu sa Sorajom Vučelić. “Samo želim da kažem, da sve to što je dotična iznela nije ni približno istini. Nisu još ni izašle novine, nju su već zivkali i pitali kako to komentariše. Rekao sam joj: ‘Nisi tako reagovala kada je bila ispred tebe’. Ona je bila metar od nje na Sajmu venčanja, ja sam je pozdravio, svi su me slikali. Ne, ona je meni rekla:’Ti mene varaš sa njom!’. Kako te sad varam, a onda te nisam varao?!”, izjavio je Simon u emisiji na Pinku.

Što se tiče fizičkog obračuna do kog je došlo u stanu košarkašice kada je došao da pokupi svoje stvari, on objašnjava da se boksom bavi 17 godina i da bi Miličine povrede bile mnogo veće da je zaista nasrnuo na nju. “Došao sam u stan nakon njenih celodnevnih poruka. Stigao sam tamo i krenuo je taj verbalni obračun i onda je na kraju to eskaliralo u grebanje, udaranje po meni. I, onda ona ima obraza da pokaže onu jednu štraftu, gde sam je odgurnuo od sebe”, pravda se Šiklić.

(foto: Instagram.com/milicamrvica)

Juče je osvanula i prepiska bivšeg para oko ogromne svote od 100.000 evra koju je, navodno, Simon bez dozvole uzeo od Dabovićeve i koje ona traži da joj vrati. “Ona nije videla pedeset, sto hiljada evra na televiziji, a kamoli uživo i da ih ima uopšte kod sebe. To su nebuloze, svi znaju šta sam joj poklonio, kupio. Ona mene nije izbacila iz stana jer ja imam svoj stan, ističe Šiklić i dodaje da su neistiniti navodi da se drogirao. Ipak, razume zbog čega mu se bivša devojka tako ponaša. To su potezi očajne žene, ostavljene i povređene žene. Sada je shvatila da nema povratka, dosta mi je ljubomore, da mi zvoni nad glavom… Svega mi je bilo dosta. Do te sekunde sam je voleo najviše na svetu, dao sam joj sve”, rekao je on na kraju.

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

Milica se danas oglasila putem svog Instagrama, citatom u kome stoji: “Smatram da čovek koji svesno ide po minskom polju, mora biti spreman da izgubi ruku, nogu ili čak život”.

Povezane vesti

Back to Top