Novo šokantno priznanje Milice Dabović: Zlostavljao me je godinu i po dana!

(foto:instagram.com/milicamrvica/)

Milica Dabović je, nakon potresne i šokantne priče da ju je pretukao dečko Simon Šiklić, odlučila da otkrije detalje i razlog rasprave koja je dovela do fizičkog nasilja. 
“Ne znate situaciju! On je mene pokrao! Je l’ treba to da vam pričam? Ukrao mi je karticu, novac, automobil od oca, ukrao je moju imovinu, moj novac sa računa! Je l’ treba to da vam kažem? Nego, on vam šalje poruke koje nemaju nikakvog smisla, gde mu pišem da mi ološ vrati novac koji mi je ukrao”, izjavila je bivša košarkašica u intervjuu za Blic.

“Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je dao da ga vozi jer je bio dogovor da ga proda, Hamer je u pitanju. On to nikada ranije uradio, ali taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni novac videli od tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila. Molila sam ga da mi vrati novac koji mi uzima i troši otkad se zabavljamo. Samo sam ga to molila, moj zarađeni novac. to je negde oko sto hiljada evra. Uzeo mi je sat koji sam platila, auto, karticu, keš koji sam imala u novčaniku je uzimao redovno”, nastavila je Milica svoju priču.

Na pitanje da li je njen bivši dečko uzimao drogu dok su još bili zajedno, Milica je bez dlake na jeziku to potvrdila i rešila da javnosti pokaže kakve je traume proživljavala sa njim. “Jeste, uzimao je drogu. Jednom sam videla kako je uzeo crtu u stanu. Sve vreme me je napadao oko raznih gluposti.”

Povodom ovih novih optužbi koje je Dabovićeva naknadno iznela i u policijskoj stanici, oglasio se i Šilkić koji je sve to demantovao, jer kako on tvrdi, to je samo u pitanju osveta ljubomorne i ostavljene žene.

“Zašto me ranije nije prijavila ako sam je zaista zlostavljao? Te moje brutalnosti neko bi video na njoj, imala bi modrice ili druge tragove, a ovako je ona prijavila mene s jednom ogrebotinom na vratu, dok ih ja imam 14. Da sam je šamarao i davio, kako tvrdi, ona bi bila mrtva jer sam ja sportista, tačnije svetski šampion u kik-boksu. To su sve dečje fore i ne razumem čemu sve ovo”, izjavio je Simon koji još uvek razmatra da li će protiv bivše devojke podneti prijavu za lazno prijavljivanje, prenosi Kurir.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top