Milica Dabović progovorila o nasilju: Malo me je davio, malo šamarao

Javnost u Srbiji šokirala je danas vest da je bivši dečko Milice Dabović, Šime Šiklić Simon, fizički nasrnuo na nekadašnju reprezentativku Srbije u košarci.

Još više je šokirala činjenica da je pre nekoliko meseci Milica učestvovala u kampanji koja apeluje da se zaustavi svaki vid nasilja nad ženama, ne sluteći da će upravo ona biti žrtva.

Dabovićeva je u emisiji 150 minuta na TV Prva opisala detalje stravičnog incidenta koji se dogodio sinoć u njenom stanu. “Došlo je do svađe. Uhvatio me je za vrat. Malo me je davio, malo me je šamarao. Moram tako da kažem da bih ublažila stanje, znam da ljudi gledaju”, izjavila je Milica.

Ona je dodala da je potom Simona izbacila iz stana, i da je nakon svega u veoma lošem stanju. “Ne znam ni gde se trenutno nalazim ni šta da radim sa svojim životom. Treba mi odmor, samo me poštedite i hvala na razumevanju”, kroz suze je rekla za kraj.

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

Šiklić se danas sam prijavio u policijsku stanicu Palilula, a Milica je danas je saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu povodom istrage koju je tužilaštvo pokrenulo protiv njenog bivšeg dečka.

Povezane vesti

Back to Top