in

Njen veliki fan: Maradona ima nešto važno da poruči Maji Nikolić (VIDEO)


Oni su prijatelji već godinama (foto: Instagram)
Oni su prijatelji već godinama (foto: Instagram)

Ko bi rekao, ali legenda fudbala Dijego Armando Maradona je veliki fan srpske pevačice Maje Nikolić. Tokom jedne utakmice na Svetskom prvenstvu u malom fudbalu snimio je kratak video u kojem pevačici izjavljuje ljubav.

„Majo Nikolić, volim te! Ćao, ćao. Pozdrav za Beograd“, rekao je u klipu koji traje svega petnaestak sekundi.

Ovom prilikom se oglasila i Maja koja je potvrdila da su ona i bivši fudbaler bliski prijatelji, a potom je poslala poruku bivšim farmerima.

„Maradona i ja se poznajemo godinama, a ovaj iskaz ljubavi je dokaz da su moji prijatelji svuda u svetu, po svetskim destinacijama. Pošto su se farmeri pitali gde su moji prijatelji, ovo im je najbolji odgovor“, rekla je pevačica.

„Ja sam deset godina živela u inostranstvu, potom na relaciji Beograd-Berlin, nakon mog povratka iz San Dijega. Bila sam verena sa čovekom koji je advokat Angele Merkel, a on je najbolji prijatelj Armanda, pa me je upoznao s njim u Berlinu. Taj bivši verenik mi je sada kao familija, ja se viđam sa njim i Maradonom svuda po Evropi. Armando mi je poslao poruku i zvao me je da dođem u Iran, ali nemam vremena jer završavam novu pesmu“, objasnila je Nikolićeva.

„Maradona je kao Srbin. Meraklija je i voli moje pesme. Ima temperament kao da je naše nacionalnosti, voli da peva, pije, puši tompus i potpuno je normalan čovek kao i sve velike zvezde. On je pravi veseljak i jednostavno ga obožavam“, zaključila je Maja.

Kratak video možete da pogledate ovde: