in

Novak Đoković prelazi u pevače? Evo kako peva teniser


Jelena i Novak Đoković rešili su da se opuste dok borave u Beogradu, te su posetili Atelje 212 kako bi odgledali predstavu.

Međutim, osim uživanja u glumačkim veštinama popularnih glumaca, ovaj zaljubljeni bračni par rešio je da se lati i mikrofona.

Đokovići su gledali izvođene predstave “Brod plovi za Beograd”, koje je bilo zatvorenog tipa, organizovano samo za prijatelje i saradnike.

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije “Novak Đoković“, a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, što je Jelena otkrila na svom Instagram profilu.

Svi su sa oduševljenjem i ovacijama ispratili njihovo izvođenje numere “Čokolada” od Idola

„Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio.“ pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and…. we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja….pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

„Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje,“ napisala je Jelena u opisu videa.

Nole je, podsetimo, nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu “Sanremo”, a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.