in ,

Lude žurke Novaka Đokovića i seksi kuvarice: Ima li teniser aferu?!


Britanski mediji napadaju tenisera (foto: instagram/queenofgreens)
Britanski mediji napadaju tenisera (foto: instagram/queenofgreens)

Novak Đoković navodno je već neko vreme neveran trudnoj ženi Jeleni Ristić i to ni više ni manje sa kuvaricom koja radi za sestre Serenu Venus Williams. 

Ona se zove je Lauren Von Der Pool i sa našim teniserom upoznala se još 2012. godine kada su razmenjivali savete i metode njegove ishrane. Tada je počelo njegovo interesovanje za veganski režim koji praktikuju njegove slavne koleginice.

Tridesetrogodišnja kuvarica često objavljuje fotografije na Instagramu, među kojima se nalaze i tri sa Đokovićem, što je nateralo britanske medije da kopaju dublje o navodnoj aferi. Njih dvoje već nedeljama, navodno, izlaze po britanskim klubovima, iako za te navode ne postoje konkretni dokazi. No, ona je sve to oštro demantovala, ističući da su ona i Novak samo poznanici.

View this post on Instagram

When world no 1 @djokernole is your fan lol! Not to be bragadoscious but I'm kinda a big deal ???

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

„Novak je jako kul, zgodan čovek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip devojke,“ rekla je ona.

Lauren nije krila uzbuđenje kada je 2012. prvi put upoznala Novaka. „Ono kad je najbolji teniser na svetu vaš fan!“ napisala je tada ispod zajedničke fotografije na Instagramu.