in

Ponosni bata: Evo kako je Stefan odreagovao na rođenje seke Tare


View this post on Instagram

??????

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Novak i Jelena Ðoković su ovog vikenda dočekali ćerkicu Taru. Malena devojčica je na svet došla dve nedelje pre termina, ali izvori bliski paru navode da je porođaj protekao u najboljem redu.

“Tara je stigla malo ranije nego što je bilo predviđeno, ali je sve prošlo dobro. Uvek postoji doza straha kad se o ovim stvarima radi, pa su i Jelena i Novak strepeli kako će sve da prođe. Na kraju, kad je Tara stigla, oboje su mogli da odahnu i da se raduju. Novaka su toliko savladale emocije da je zaplakao od sreće kad je uzeo Taru u naručje’’, izjavio je izvor blizak paru.

Izvor dodaje i da Jelenu brine samo to što ne  može da vidi Stefana sve dok ne izađe iz porodilišta, jer je u bolnici zabranjen ulazak dece mlađe od 15 godina. A mali Stefan sa oduševljenjem čeka da upozna svoju malenu sekicu.

‘’Stefan jeste mali, on će 21. oktobra napuniti tri godine, ali je sve vreme Jelenine trudnoće bio svestan da stiže sestra i radovao se tom trenutku. Kad su mu rekli da se Tara rodila, počeo je da skače od sreće. Jedva čeka da mama i seka dođu iz bolnice kući, pošto on ne može da ih poseti”, rekao je izvor za Alo.