Novak Đoković u Milanu predstavio svoju novu liniju DJokolife proizvoda

Međunarodna advokatska firma Withers pomogla je najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću da predstavi novi DJOKOlife koncept, proizvode bez glutena i laktoze, na sajmu u Milanu.

DJOKOlife je jedinstven projekat kojim Novak deli svoje lično iskustvo zdravog, kvalitetnog načina života. Cilj, ne samo sportista, jeste donositi prave odluke koje su dobre za telo i um. Prvi korak u okviru projekta DJOKOlife je zdrava, kvalitetna linija prehrambenih proizvoda koju koristi i naš šampion, stvorena od strane tima nutricionista i stručnjaka.

Pravilna ishrana je jedan od glavnih oslonaca njegovog programa treninga. Novak želi da prenese svoja iskustva kroz projekat DJOKOlife da ukaže na to da uravnotežena, pravilna i funkcionalna ishrana može značajno da doprinese poboljšanju načina života i postizanju psihofizičkog blagostanja.

Ishrana, fizička aktivnost i prave navike su ključni za zdrav način života koji u velikoj meri pomaže da svi budu zadovoljniji svojim telom i umom.

„Tokom svoje 10-ogodišnje karijere imao sam priliku da mnogo putujem i probam različite vrste hrane, hleba, grickalica, energetskih i proteinskih tabli. Sada sam konačno pronašao način ishrane koji mi najviše odgovara, koji mi pomaže da lakše prevazilazim prepreke – na terenu i van njega – da pronađem ravnotežu koja čini da se osećam bolje. DJOKOlife nudi niz proizvoda koji odražavaju moju ideju o boljem načinu života i ishrane. Inspirisani su mojim ličnim iskustvom i sadrže sastojke koji su veoma pažljivo birani u skladu sa najvišim standardima kvaliteta“, izjavio je Novak.

Kliknite ovde da pročitate šta je Đoković napisao na svojoj Facebook stranici, pritom se zahvalivši prisutnima na predstavljanju novog proizvoda.

DJOKOlife proizvodi su rezultat preciznog naučnog istraživanja i odražavaju Novakov ukus i izbor: bogati su elementima sa visoko hranljivim sastavom, vlaknima, vitaminima, mineralima soli i magnezijuma, i neprocenjivi su saveznici vašeg tela:

– Keks od tri vrste zrna

– Hrskavi prepečen hleb sa pirinčanim brašnom i ovsom

– Table sa medom i semenom susama

– Table sa voćem i žitaricama

– Napitak od povrća

Fanovi su već počeli da uživaju u Novakovim prozvodima! (foto: Twitter)
Fanovi su već počeli da uživaju u Novakovim prozvodima! (foto: Twitter)

Od hranljivog, ukusnog doručka, koji je osnova i daje energiju za ceo dan, do ukusnih grickalica, ova linija proizvoda prenosi uspešnu strategiju velikog šampiona i predstavlja dragocenu priliku da podeli svoj izbor.

nole

„Koristite svoj instinkt i slušajte svoje telo pre donošenja odluke o ishrani. Odaberite da budete zdravi i srećni. Svi znamo šta znači osećati se loše, ali malobrojni znaju pravo značenje blagostanja. Ukoliko želite da krenete mojim putem, siguran sam da ćete imati koristi i da ćete otkriti hranu koja je prava za svakog od vas“, zaključio je Novak.

(foto: runnersworld.it)
(foto: runnersworld.it)

DJOKOlife je linija prehrambenih proizvoda inspirisana ličnim iskustvom Novaka Đokovića, izuzetnog sportiste i teniskog šampiona. Rezultat je preciznog naučno-istraživačkog rada kako bi se dobila prava količina hranljivih sastojaka i izbegao ili smanjio gluten, uz dragocene elemente visoko nutritivnih vrednosti kao što su vlakna, magnezijum i drugi.

DJOKOlife čini dostupnim svima rezultate Novakove konstantne posvećenosti zdravlju tela i uma, koja se ogleda u uravnoteženoj, pravilnoj i funkcionalnoj ishrani.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.