Search
Close this search box.

Nove Zvezde Granda pevale sa zvezdama srpskog folka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

slobodan-vasic-ceca-raznatovic

U revijalnoj emisiji koju ćete imati prilike da gledate 13. juna, finalisti takmičenja Zvezde Granda, pevaće sa svojim mnogo iskusnijim kolegama kao što su Aca Lukas, Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Saša Matić, Mira Škorić, Snežana Đurišić… Po jedan finalista ovog takmičenja i jedna iskusnija zvezda pevaće u duetima i to će verovatno biti jako zanimljivo. Pogledajte kako je to izgledalo na snimanju emisije.

svetlana-tanasic

U prvom duetu Ana Bekuta i Milan Topalović zajedno su otpevali njen hit „Veseljak“, dok je mladi Slobodan Vasić zamenio Željka Šašića u duetu „Ko na grani jabuka“ sa Cecom Ražnatović, koja se iskusno izborila s njegovom očiglednom tremom. Lepa Brena je izabrala Sašu Kapora, s kojim je izvela numeru „Ovako ne mogu dalje“.

Jelena Kostov je za partnera dobila Acu Lukasa (pevali su „Niko kao ti“). Aktuelni hit „Ako je do mene“ bio je izazov za Miru Škorić i Jovana Stefanovića. Snežana Đurišić je sa Darkom Lazićem izvela hit „Kako ti je, kako živiš“. Za kraj, Svetlana Ceca Tanasić i Saša Matić otpevali su legendarnu „Princezu“, a kako je to zvučalo, poslušajte u subotu, samo nedelju dana pre velikog finala koje će se održati u Beogradskoj areni, 20. juna.

aca-lukas-jelena-kostov

izvor: Press

POSLEDNJE VESTI