Novi detalji istrage oružane pljačke: Kim ovim sigurno neće biti zadovoljna

Kim Kardashian (foto: Instagram/kimkardashian)

Nakon četiri meseca prikupljanja tragova i rada na slučaju pljačke Kim Kardashianpolicija je uhapsila 17 osoba za koje se veruje da su povezane sa ovim događajem, među kojima je i šofer rijaliti zvezde.

Kada se su pojavile sumnje o mogućem napadu “iznutra”, policija je privela Michael Madara, koji je bio zadužen za prevoz 36-godišnje brinete tokom pariske Nedelje mode prošle jeseni. Ipak, on je pušten iz pritvora nakon pomnog ispitivanja i protiv njega, kako TMZ navodi, neće biti podignuta optužnica.

Kompanija u kojoj je Michael zaposlen, UNIC Worldpass, pustila je u javnost saopštenje da je njihov radnik bio u pritvoru isključivo “u svrhe svedočenja” i da on nema nikakve veze sa napadom.

U međuvremenu, Kim je rečeno da su šanse da se njen dijamantski prsten, koji je dobila od supruga Kanye Westa i čija vrednost iznosi $4 miliona, pojavi jako male i da je vrlo verovatno da su lopovi, nakon krađe, prsten transportovali u Antverpen, belgijski grad koji je poznat po trgovini dijamantima. Rijaliti zvezda je ogromni 20-karatni prsten nosila satima pre pljačke, što je ovekovečila fotografijom koju je podelila na društvenim mrežama.

Vrednost prstena koji je Kim dobila od supruga se procenjuje na $4 miliona (foto: Instagram/kimkardashian)

Kim je podnela zahtev za isplatu novca od osiguranja, zajedno sa još 12 komada nakita koji su nestali sa njim, a čija se ukupna vrednost procenjuje na $5.6 miliona, ali je on još uvek u razmatranju jer komisija ne može da bude sigurna da Kim zaista više neće videti svoj prsten.

U najavi novih epizoda rijalitija U korak sa Kardašijanovima Kim objašnjava sestrama kako istraga napreduje, a iako su je kamere pratile na njenom putu kroz Pariz, bile su isključene tokom samog napada, pa nije poznato koji deo događaja iz tog dana će E! biti u prilici da prikaže.

Povezane vesti

Back to Top