Prati nas

Extra

Novi detalji o vezi Snežane Dakić: ‘Ovo nije medijska kampanja’

(foto: Instagram/Facebook)

(foto: Instagram/Facebook)

Snežana Dakić izazvala je veliku pomednju zbog emotivne veze sa 20 godina mlađim studentom. Majka devetogodišnje ćerke zaljubila se u Dušana Momčilovića pre četiri meseca, ali su svoju romansu krili do sada.

“Snežana i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a razlika u godinama ih nije sprečila da započnu vezu. Uglavnom su se viđali na mestima na kojima nije postojala opasnost da ih neko može raskrinkati, a kad su posećivali restorane, nisu razmenjivali nežnosti”, rekao je izvor za Kurir, a potom dodao: “Dušan je jedan fin i kulturan dečko i prema Snežani se ponaša kao pravi džentlmen. Studirao je prava, a nedavno je odlučio da ostvari svoje snove pa je upisao i glumu. Trenutno je student u klasi profesorke Vide Ognjenović, a iz hobija vozi sportske avione. Ima i svoj privatni posao, a voditeljka ga u svemu podržava”.

Voditeljka sa druge strane nije htela da komentariše svoj ljubavni život.

“Svoj ljubavni život ne želim da komentarišem niti bih od toga pravila medijsku kampanju. Ali ponosno vam najavljujem da danas od podne startuje moj novi poslovni projekat – ženska televizija. Emisija koja počinje u 18.30 zove se Ko o čemu“, rekla je Snežana.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top