Prati nas

Novi rat na Farmi: Saška poručila Dušici: To što ti radiš zove se prostitucija!

Dušica i Saška (foto: Screenshot)

Dušica i Saška (foto: Screenshot)

Dušica Grabović i Saška Karan su raspravaljale o tome ko je dvoličan, a potom su prešle na razgovor o nedavnom seksu između Grabovićeve i Filipa Đukića.

Karanova smatra da je sramotno to što je Dušica imala odnose u rijalitiju, kao i da bi se ona ubila da je na njenom mestu. Takođe je navela da je tu taktiku koristila dok je učestvovala u Parovima, a da sada na isti način planira da stigne do finala.

“Ja bih se ubila da sam se kres**a u jednom rijalitiju, pa su videli milioni, i svi su videli i svi znaju za to, ja bi se ubila… da bi istu priču ponovila ovde, i nemoj meni, Duška, ništa da pričaš, prema tome ćuti”, rekla je Saška.

“To je moja stvari, ja vodim ljubav, a ne rat”, odgovorila joj je Dušica.

“Ti ne vodiš ljubav, ne možeš mi reći da za pet dana može biti ljubavi, to se zove drugačije, to se zove prostitucija, i tamo i ovamo, bukvalno. Nema mene šta da bude sram. Kad me već vučeš za jezik, da bi se ubila da si na mom mestu. Ja bih se ubila da sam na tvom mestu. Ja imam muža kući, a i da nemam to ne bih dozvolila sebi, to je nešto najogavnije. Ma samo ti radi, ja nemam problem sa tim!”, odgovorila joj je pevačica.

Dušica je paralelno pričala kako je ne dotiču Saškine reči kao i da ništa od onoga što ona priča nije tačno.

Pogledajte kako je izgledao njihov sukob:

2 komentara

2 Comments

  1. OčiCinizma

    27. 02. 2016. at 18:57

    Prvi put da Savka kaže nešto pametno

  2. DrunkInLove

    27. 02. 2016. at 22:30

    Nadam se da i o Filipu onda ima isto misljenje. Jer je on isto radio i u PAROVIMA, inace je totalno nebitan i antipatican. Al verovatno vredja samo Dusicu jer je ona zensko. Sramota, klasicni seksizam.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top