Prati nas

Novi sudski susret Cece i JK: Karleuša tražila izuzeće sudije

Vesti

Novi sudski susret Cece i JK: Karleuša tražila izuzeće sudije

U Prvom osnovnom sudu juče su se ponovo srele Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović, ali kao i gotovo uvek do sada – vrlo kratko.

Kako su javili beogradski mediji, Karleuša je tražila izuzeće sudije iz nepoznatog razloga. Ona je samo prošla pored novinara ne želeći da daje bilo kakve izjave, i to neraspoložena.

Svetlana je u pratnji svog advokata izašla raspoložena i nasmejana, baš kakva je bila i kada je stigla. Advokat Ražnatovićeve otkrio je šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice:

“Tražila je izuzeće sudije. Neka se izjasni bolje branilac. Videćemo šta će da odluči predsednik suda po zahtevu za izuzeće,” rekao je advokat.

Podsetimo, Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatovićeva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, a Karleuša se u sudu pojavila obučena u crno od glave do pete.


5 komentara

5 Comments

 1. noname

  09. 05. 2019. at 08:23

  Pošto Karly ne snima pesme (osim u svojoj glavurdi), ovakva pojavljivanja su joj jedina medijska promocija. A Birtaševička trlja ruke: “ Besplatni PR, besplatni PR” (znača da se ne mora naguziti nikom od novinara)

 2. Kompleksasi

  09. 05. 2019. at 13:51

  Odugovlaci, zato sto zna da laze, i da gubi sud. Kao i obicno. Nadam se da ce protiv takvih pojava, pravda da se cesce trazi na sudu.

 3. noname

  09. 05. 2019. at 23:12

  pravde na sudu u Srbiji nema, da ima pravde svetlana ne bi setala sada na slobodi

 4. Kompleksasi

  10. 05. 2019. at 00:35

  @noname, obzirom da je “Diva” odigrala ozbiljnu ulogu u sacekusii na novinara, ona bi za to delo trebala starost da doceka lisena slobode.

 5. Dina

  11. 05. 2019. at 06:11

  @Kompleksasi otkad je i u kojem zakonu pronevjera novca od kluba, ratno profiterstvo i sakrivanje oružja u rangu sa sa napadom na novinara ako je istog uopće i bilo. @noname kao da se Ceca negdje pojavljuje, ne priča sa Mirom, ne priča sa Draganom, Acom Lukasem svi su je otkačili.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top