in ,

Objavljena prva fotografija poslednje sezone Igre prestola


Naslovna strana novog broja magazina Entertainment Weekly donosi prvu zvaničnu fotografiju iz poslednje sezone hit serije Igra prestola.

Na njoj vidimo Daenerys Targaryen i Jona Snowa, u zagrljaju na snegu, a fanovi pretpostavljaju da su njih dvoje zapravo u Zimovrelu. Naime, sedma sezona završila se scenom gde par ima seks na putu ka ovom gradu, gde će verovatno od Samwella Tarlyja saznati da su u srodstvu (bizarno, zar ne!?)

Inače, osma i poslednja sezona Igre prestola biće emitovana naredne godine na HBO-u i HBO GO-u, ali još uvek nema potvrđenog datuma premijere.

„Ovo je izuzetno emotivna, gorko slatka poseldnja sezona i mislim da na pravi način završavamo priču koju je George RR Martin započeo,“ izjavio je jedan od producenata serije, Bryan Cogman.

Glumci serije su otkrili nekoliko zanimljivih detalja iz njihovih poslednjih scena!

Posted by Tracara.com on Saturday, October 27, 2018

Glavni glumac Kit Harrington, koji tumači ulogu Snowa, otkrio je da je snimanje bilo izuzetno napo**o, zbog toga što su svi želeli da scene budu u potpunosti savšrene.

„Scena koju bismo pre pet godina snimali jedan dan, njeno snimanje je sada trajalo pet dana. Želeli su da sve bude savršeno, da se snimi iz svakog ugla, ne bi li imali opcije,“ kazao je on u intervjuu.

Sa njim se slaže i koleginica Emilia Clarke, koju je uloga Daenerys proslavila. „Provera kamere trajala je duže, kostimi su bolji, šminka i frizura su jasniji – svaki izvor, razgovor, stav morao je da ima rečenicu „to je to.“ Sve je bilo intenzivnije,“ rekla je ona.