Prati nas

Život

Očajna domaćica Marcia Cross otkrila da je preživela rak

Zvezda serije Očajne domaćice, Marcia Cross otkrila je na instagramu da se oporavlja od borbe sa rakom analnog otvora.

Pedesetšestogodišnja zvezda objavila je fotografiju prošle nedelje, na kojoj je otkrila da je izgubila kosu zbog ove bolesti.

“Zahvalna sam i srećna što sam živa ali tužna jer mi je kosa otpala i sada je duga par centimetara te izgledam ludo. Da li je još nekome opala kosa zbog raka? Pričajte sa mnom, razumem vas,” napisala je ona, nakon čega su usledile poruke podrške.

“Žao mi je što nisam bila jasnija. Oporavljam se od raka. Težak je to put, aali zdrava sam, srećna, prisutna i zahvalnija nego ikada ranije. Hvala vam od srca,” napisala je ona u prvoj objavi, a par dana kasnije ponovo se obratila pratiocima.

View this post on Instagram

So grateful and happy to be alive but sad that my hair fell out and is about 1 inch long now and looks cra cra. Anyone else have #hairloss due to #cancer? Talk to me. I feel you. Xxoo m❤️❤️❤️

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

U dužoj poruci otkrila je da se dugo nije osećala tako slobodnom i sasvim svojom.

“Nisam očekivala ovoliku količinu ljubavi, kojom ste me obasipali. Divlje sam živa i interesuje me autentičnost, transparentnost i ljubav! Hvala svima što ste podelili priče sa mnom,” napisala je ona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top