Prati nas

Život

Od milionerke do beskućnice: Američka zvezda danas kopa po kontejnerima

Loni Willison, bivša supruga glumca Jeremyja Jacksona, poznatog po ulozi u seriji Čuvari plaže, beskućnica je i živi na ulicama Los Anđelesa.

Nekadašnja fitnes instruktorka i model viđena je kako pretura po kantama Holivuda, nakon što je preživela nekoliko životnih udaraca, koji su od nje napravili beskućnicu.

U razgovoru za britanski dnevnik Daily Mail, tridesetpetogodišnja žena otkrila je da joj je teško palo nakon što je izgubila posao, a potom je izbačena iz stana. Nije mogla da priušti da plaća rentu, niti automobil pa je završila na ulici sa jednim koferom.

“Ostala sam bez dva posla. Tako je već dve godine, od tada živim na ulici. Trudim se da preživim,” kaže ona i dodaje da je postala zavisna od kristal meta, te da ima i mentalnih problema.

“Imam nogo prijatelja, mnogo, mnogo prijatelja i proodicu ali sa kime god da sam pričala, delovao mi je čudno. Teško im je bilo da shvate o čemu govorim, čak i kada sam pričala o jednostavnim stvarima, pa sam samo prestala da razgovaram sa svima,” rekla je ona.

Loni je otkrila da se nije tuširala godinu dana i da se trudi da bude što prljavija, ne bi li izbegla napade.

Nakon što su se tužne fotografije pojavile u javnosti, njena nekadašnja prijateljica Kristin Rossetti pronašla ju je i ponudila pomoć. Zajedno su provele noć u hotelu, Loni se presvukla i istuširala ali nakon što je prespavala, odbila je da prihvati ponudu za besplatnu kliniku za odvikavanje od zavisnosti.

“Loni je potrebna naša pomoć, mora da se skloni sa ulice. Tužna sam zbog svega što joj se događa, ali ne možete da naterate nekoga da prihvati vašu pomoć,” kaže očajna Kristin, koja je sada u kontaktu sa policijom i pokušava da ponovo pronađe Loni.

1 komentar

1 komentar

  1. Cone

    07. 10. 2018. at 02:11

    Pa se ti posle drogiraj

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top