Odlučio da ostavi poroke: Lamar Odom se prijavio na rehabilitaciju

Košarkaš je rešio da promeni život i reši se poroka (foto: Wenn)

Košarkaš i uskoro bivši muž najmlađe sestre Kardashian, Khloe Kardashian, Lamar Odom, nešto više od godinu dana nakon incidenta u kom je zamalo izgubio život usled predoziranja nepoznatim supstancama, prijavio se na rehabilitaciju.

“Bila je to njegova odluka. Želeo je da poradi na svom mentalnom i fizičkom zdravlju, kako bi mogao da otpočne novo poglavlje u svom životu. Nije skrenuo sa puta, ali razume važnost održavanja trezvenosti”, rekao je izvor za E!News.

Podsetimo se, bivši košarkaški as je u oktobru prošle godine pronađen u hotelu u nesvesnom stanju, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gde su se lekari borili za njegov život, a i dan danas odbija da prizna da je koristio nedozvoljene supstance.

Pre godinu dana bio je na ivici smrt nakon predoziranja nedozvoljenim supstancama (foto: Wenn)

Nakon otpuštanja sa klinike, Lamar je živeo prilično burnim životom: tabloide su punile njegove fotografije na kojima je u pijanom stanju, okružen nepoznatim devojkama, a prijatelji su bili zabrinuti za njegovo zdravlje nakon što su pronašli pribor za pušenje kreka u njegovom stanu.

Izgleda da je košarkaš konačno odlučio da ostavi poroke iza sebe i potraži profesionalnu pomoć. Nadamo se da će istrajati u svojoj odluci i da neće slediti primer bivšeg dečka Kourtney Kardashian, Scotta Disicka, koji iza sebe ima više neuspelih rehabilitacija, iako se, navodno, konačno promenio i prihvatio odgovornost prema svojoj porodici, te je nedavno obnovio vezu sa Kourtney.

Povezane vesti

Back to Top