Ofarbao se u plavo: evo kako Kanye West provodi vreme nakon izlaska iz bolnice

#KanyeWest out in SoHo, NYC (Dec 12) #Yeezy

A photo posted by Kanye West (@kanyewest_daily) on


Juče, u prepodnevnim časovima, Kanye West je posetio Njujork. Ovo ne bi bilo ništa čudno da Kanye pre samo nekoliko dana nije izašao iz bolnice, pa su stoga mnogi očekivali da će iskoristiti svo slobodno vreme da se posveti porodici, ali čini se da to nije slučaj.

Poznati reper je viđen kod Waldorf Astoria hotela, a kasnije je fotografisan u popularnoj njujorškoj četvrti SoHo.

Kako važi za modnu ikonu i nekoga ko diktira trendove, reper je i ovaj put viđen u svom prepoznatljivom fazonu – crna jakna, tamna dukserica i siva trenerka, a predstavio je i svoju novu plavu boju kose.

Ovo je Westova treća poseta nekom mestu nakon hospitalizacije. Prvi put viđen je na umetničkoj izložbi u Los Anđelesu, a nakon toga je uslikan sa prijateljima u vožnji bicklom, prenosi US Magazine.

Dobitnik Grammy nagrade, koji je oženjen rijaliti zvezdom Kim Kardashian, proveo je devet dana u bolnici u Los Anđelesu, a kao razlog navodi se isrpljenost i dehidratacija. Naime, popularni reper je pre nego što je završio u bolnici, doživeo nervni slom u kući svog trenera. Izvori, takođe, kažu da je bio pod stresom zbog turneje, kao i da se suočavao sa stresom koji je cela njegova porodica doživela zbog oružane pljačke u kojoj je žrtva bila njegova supruga, a sve to se poklapalo sa godišnjicom smrti majke Donde, što je West jako teško podneo.

Povezane vesti

Back to Top