Prati nas

Hot!

Oglasila se Goga: Žao mi je što je više nisam tukla!

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Nakon što je diskvalifikovana sa Farme jer je nasrnula na Tamaru Đurić, Goga Sekulić je izjavila da bi opet sve isto ponovila.

“Puno mi je srce. Ušla sam na Farmu sa zadatkom, a izašla sam i uradila i više od onoga što mi je bio zadatak. Nisam želela da se svađam sa primitivcima i da koristim primitivne izraze u svađi ali nisam mogla ni da trpim da me neko vređa. Nikoga ne diram prva, ali ne dam na sebe,” izjavila je Goga.

“Taj ćevap, punjen silikonom, šaka jada, koja nema ni ime ni prezime, ni zanimanje, ni ništa sebi je dala za pravo da me vređa. Sva se izoperisala, pa da je to prva uradila pa ajde ali ni to nije uradila prva. Ona me ne interesuje jer je niko i ništa. E pa neće moći. I nije moglo. Dobila je šta je tražila. Ne kajem se, opet bih je tukla, žao mi je što je nisam više tukla, ali i sve one koje su je branile,”  rekla je Goga za Skandal.

Inače, Goga je u okršaju povredila nogu jer je šutnula stolicu na Farmi.

4 komentara

4 Comments

 1. rebeca

  15. 09. 2015. at 18:17

  ti nisi puna silikona i sva izoperisana? svi ste vi ista gamad koju treba na dobrotvorni rad da kopate puteve, i berete maline

 2. sandra

  15. 09. 2015. at 18:55

  Tamara ima 25 godina,a cura je toliko pakosna i toliko uziva da ponizava ljude..jeste izoperisana je,ali je svjesna da je takva pozaljna muskarcima pa je umislila da moze sve redom da gazi..

 3. Edgar

  15. 09. 2015. at 19:23

  Gogo trebala si ju onim tanjirom op.zdit po to zločestoj faci!

 4. bbbbb

  16. 09. 2015. at 09:06

  Ma nista vise ne verujem usla je bas to da uradi ,gledanost opada ,nema akcije .Vise gledaju parove bolja ekipa .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top