Ogroman penis Chrisa Hemswortha!

Šta je to u boksericama??? (foto: Screenshot)
Šta je to u boksericama??? (foto: Screenshot)

Iako je publika navikla da viđa prelepog glumca Chrisa Hemswortha u sjajnom kostimu Thora, mnogi će se oduševiti jer je odlučio da se obnaži i pokaže svoje atribute u novom filmu koji nas uskoro očekuje.

Naime, u trejleru koji je izašao za film Vacation, australijski plavušan se može videti kako paradira nekoliko puta, noseći samo sive, uske bokserice, pokazujući svoje izvajano telo i stomačne mićiše u nekoliko zavodljivih poza iz različitih uglova.

Ali to nije sve. Chrisu se pored mišićavog tela u videu vidi i izbočina u donjem vešu, koja simulira njegov ogroman penis, na čije se prvo gledanje može videti da je veštački, koji je verovatno dodat u cilju povećanja komičnosti same scene.

„Samo je izašao da bi nam pokazao svoje mišićavo telo“, izjavljuje u videu glavni akter Rusty, koga igra zvezda filma Hangover, glumac Ed Helms, dok Chris izlazi iz kadra.

Najstariji među braće Hemsworth je već ranije proglašen za The Sexiest Man Alive, po izboru magazina People, čijoj se tituli, zajedno sa svojom suprugom slatko nasmejao jer nije mogao da veruje.

Nije mogla da poveruje da je on najzgodniji momak na svetu! (foto: WENN)
Nije mogla da poveruje da je on najzgodniji momak na svetu! (foto: WENN)

„Trebalo bi da iskoristim tu titulu dok mogu jer uskoro ću morati da zaboravim na to, sede su već počele da niču“, našalio se glumac.

Film će ugledati svetlost dana u američkim bioskopima već 29. jula, a pored Chrisa, sjajnu glumačku upotpunjuju i Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann i drugi.

U međuvremenu, glumca možete videti u trejleru, a vi sami procenite da li se i vama dopao.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI