Olimpijski šampion otkriva sa kakvim se problemima borio u prošlosti

Michael Phelps ( foto: instagram )
Michael Phelps ( foto: instagram )

Tridesetogodišnji američki plivač Michael Phelps, otvoreno je govorio o svojim problemima iz prošlosti u intervjuu za Today show.

Ovaj 22 puta nagrađivani olimpijski šampion se u intervjuu osvrnuo na svoja 2 hapšenja i brigu njegove majke iz tog perioda.

„Mislim da je moja majka srećna što sam ostao živ, jer je videla kako sam padao na samo dno. Takođe mislim da su svi ljudi koji su mi bili bliski tada, isto uvideli. To se dešavalo jako brzo. Iskreno, u jednom trenutku sam se osećao kao da ne želim da dočekam i preživim ni jedan dan,“ priznao je Phelps.

Got in and the pool was filled…. Where did everybody go?

A photo posted by Michael Phelps (@m_phelps00) on

Kontrolu nad svojim životom izgubio je 2004. godine. Te iste godine izjasnio se krivim za vožnju u alkoholisanom stanju, a zatim je 2014. godine ponovo uhapšen za isto delo, nakon čega se posvetio ličnoj rehabilitaciji. Marta meseca ove godine, Michael je o svom životu otvoreno govorio na Olimpijskom samitu za medije u Los Anđelesu: „Očigledno je postojalo mnogo stvari koje je trebalo popraviti tada. Ovo je ogromna promena koju danas vidim na sebi, polazeći od toga da više ne konzumiram alkohol…Vidim kompletnu promenu, iz dana u dan sam sve bolji čovek,“ rekao je novinarima. Phelps je dodao da je svakim danom sve srećniji, te da sada konačno može da bude produktivan. „To je nešto na šta sam veoma ponosan i onoga trenutka kada budem otišao u penziju moći ću da kažem s punim pravom da mi je rehabilitacija zaista pomogla,“ priznao je sportista koji očekuje dete sa svojom verenicom, misicom,  Nicole Johnson.

  #tbt of my better half and I …. Love you!!!   A photo posted by Michael Phelps (@m_phelps00) on

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI