Ona je potrošila pola miliona eura kako bi izgledala kao crtani junak

Švedska manekenka Pixee Fox ima 27 godina i struk od 40 centimetara, što je blizu svetskog rekorda. Kako bi imala najtanji struk treba da izgubi još dva ipo centimetra, što pokušava svakodnevnim vežbanjem.
Razlog? Želi da izgleda kao Jessica Rabbit, crtani lik iz filma Ko je ubio Zeku Rodžera. Njene mere su 96-40-100, a zbog toga je morala da ukloni šest rebara. Na plastične operacije potrošila je više od pola miliona eura. Kod plastičara je bila nekoliko puta ne bi li sredila usne, grudi, bokove i struk po uzoru na nepostojeću ženu. Koliko daleko je spremna da ode govori činjenica da je promenila boju očiju. To je morala da uradi u Indiji, jer su jedino tamo pristali na ovaj rizični zahvat. U Koreji je operisala vilicu, čime je rizikovala da ostane nepokretna. Pogledajte fotografije pa zaključite da li su operacije vredne ovoga. https://www.instagram.com/p/BVSgh6JF-FC/ https://www.instagram.com/p/BbOUn_Dl5eD/

3 Responses

  1. Totalno promasena investicija ! Taj novac je trabalo da utrosi na jednu lobotomiju jer je ocigledno da joj je to bilo potrebnije .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI