Opra Vinfri: Ne poznajem čoveka koji tvrdi da je moj otac!

Kada ste tako bogati kao Opra, nije ni čudno da vam nepoznati članovi uže i šire porodice niču kao pečurke posle kiše… :)

Naime, ovih dana u medijima se oglasio vojnik u penziji po imenu Nor Robinson koji tvrdi da je biološki otac voditeljke i jedne od najmoćnijih žena u Americi, Opre Vinfri. Robinson koji ima 84 godine i trenutno se nalazi na samrti u bolnici, želeo je da upozna svoju ćerku i ponudio joj i da urade DNK test odnosno test očinstva, kako bi se njegove tvrdnje dokazale.

Opru je navodno ova vest razbesnela, a za New York Post izjavila je sledeće:

“Ne pada mi na pamet da radim takav test, ikada u svom životu. Prvi put čujem za tog čoveka.”

Inače, medijska kraljica ovih dana ne izbija sa naslovnica američkih tabloida, i to zbog jedne druge stvari. U pitanju je neautorizovana biografija o njenom životu.

Knjigu je napisala Kiti Keli, koja u ovoj biografiji pod naslovom “Oprah” otkriva mnoge prljave detalje Oprine mladosti. Između ostalog, pominje se da je Opra jedno vreme radila kao prostitutka(?!), a da njeni koreni i porodica nisu tako siromašni i skromni kako ih je Opra predstavila američkoj naciji još prvi put kad se pojavila na TV ekranima.

Opra je na čitavu halabuku oko ove biografije i čoveka koji tvrdi da joj je otac kratko izjavila, umorna od priča o njenom privatnom životu:

“A i to će proći…”

Povezane vesti

Back to Top