Prati nas

Vesti

Opra Vinfri: sex, droga i rok’n’rol

Prosto neverovatna priča… Naime, bivši ljubavnik američke svetice i jedne od najuticajnijih žena u SAD Opre Vinfri napisao je knjigu “Wizard of O: My Life With Oprah” u kojoj otkriva SVE detalje iz njihove šestomesečne veze! Po navodima Rendolfa Kuka Opra nije bila baš tako fina u prošlosti, jer on tvrdi da je bila ovisnik o kreku!

Čak Rendolf (51) tvrdi da ga je ’85. godine upravo Opra uvela u svet droge i ludih žurki , a takođe ga naučila da uvuje cigaru od kreka…Takođe tvrdi da kad je čuvena Opra započela svoju karijeru kao voditeljka, još uvek je bila pod uticajem i zavisnik od kokaina i kreka! Takođe u knjizi piše o divljem seksu sa Oprom koji je kako on kaže bio “neobuzdan, divlji, pomahnitali i nepredvidiv”.

Ovaj čovek možda govori istinu, a možda samo želi da se obogati na račun Opre kojiu je nakad poznavao, ali postoji još jedna stvar. Rendolf Kuk boluje od teške bolesti i ostalo mu je još dve godine života, i krivi Opru za svoje probleme, što je jedan od razloga objavljivanja knjige… Opra se još uvek nije izjasnila o ovim navodima, ali pratim šta se dešava, pa vas izveštavam…

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top