Osvežite svoj ten uz Tračaru i Dermanovu!

Kako nam ide leto, više razmišljamo o različitim načinima kako osvežiti izgled nakon naporne i duge zime. U tome vam može pomoći dermatološka ordinacija Dermanova, najnovijim antiaging i ostalim savremenim dermatološkim metodama.

Proces starenja koji se najpre vidi na koži može se odložiti ukoliko kožu nahranimo kiseonikom. Upravo to omogućava aparat Hydrox Peel, zbog čega ga već dve godine holivudske dive, među kojima i Madonna i Cindy Crawford, koriste kao blic tretman pre nekog važnog nastupa ili snimanja. Takav tretman možete dobiti u dermatološkoj ordinaciji Dermanova, detaljnije o njihovim uslugama pročitajte ovde.

Kiseonik je život (na zemlji bez njega se ne može zamisliti ništa), ali i lek. On obavlja oksigenaciju hranljivih materija i pretvara ih u energiju organizma. Kada nema dovoljno kiseonika ćelije umiru. Primenom čistog medicinskog kiseonika i fiziološkog rastvora u aparatu Hydrox Peel formiraju se vodene kapi veličine 5-10 mikrona u kojima je čist kiseonik. Voda velikom brzinom, od čak 200 km na sat, vrši čišćenje kože. Čiste se pore, stimuliše se cirkulacija i limfna drenaža, vrši blaga eksfolacija kože i uklanjaju se izumrle ćelije, nečistoće i komedoni.

U zavisnosti od tehnike koju primenimo možemo vršiti limfnu drenažu, stimulaciju cirkulacije ili eksfolijaciju. Metoda je bezbolna, prijatna i brza. Nije kontraindikovana u trudnoći i za vreme laktacije. Nije fotosenzitivna, a može se bezbedno primeniti i u najtoplijim letnjim mesecima kao odlična zamena za hemijske pilinge u tom periodu. Osim lica može se tretirati vrat, dekolte, šake, poglavina. Koristi se za negu kože, stimulaciju cirkulacije, brže uklanjanje toksičnih produkata metabolizma, oporavak kože od dejstva slobodnih radikala nakon sunčanja, u borbi protiv suvišnog mašćenja kože, dermatitisa, crvenila i osetljive kože.

Danas, zahvaljujći ordinaciji Dermanova poklanjamo tri tretmana pilinga kiseonikom. Troje čitalaca koji nam brzo i tačno odgovore na pitanje koja je to tečnost najbitnija za lepotu naše kože, dobija po jedan tretman kiseonikom.

(Odgovor, vaše ime prezime i broj telefona prosledite nam na mejl: mail@tracara.com.)

Srećno! :)

Dobitnice su: Maja P, Jelena N, Vesna Ć.

Povezane vesti

Back to Top