Prati nas

Televizija

Otkrivamo: Đorđe David novi član žirija Zvezdâ Granda

Rok pevač Đorđe David novi je član žirija emisije Zvezde Granda, saznaje Tračara iz izvora bliskih produkciji.

Ovo je nezvanično potvrdio i legendarni pevač, objavivši na twitteru da mu od sutra kreće “pakao koji je sam tražio.” “Još danas opušteno… trening, ljubljenje sa mojom Stašom… prijatelji … a od sutra – PAKAO!!! To sam hteo… to sam hteo? TO SAM HTEO,” napisao je on.

David će u emisijama zameniti Acu Lukasa, koji nije uspeo da se dogovori sa Grand produkcijom oko angažmana u novoj sezoni. Sa druge strane, Đorđe će biti pravo osveženje među članovima žirija.

“Promene u postavci stvari u izmenjenoj koncepciji emisije su me kupile čim je Popović ispričao kako je sve zamislio. Prema njegovim rečima muzika koju živim dobiće mnogo veći prostor. Radujem se što ću biti u prilici da budem deo najgledanije emisije i da učestvujem u menjanju prilika na bolje. Verujem da čovek kao Saša Popović može da uradi mnogo po tom pitanju. Rokenrol je bio nepravedno zapostavljen i konačno je došlo vreme za promene”, rekao je Đorđe David.

“Saša Popović bio je veoma zadovoljan Davidom prilikom njegovog gostovanja kao specijalnog člana žirija u jednoj od epizoda poslednje sezone. Zbog toga je rešio da mu ponudi stolicu u žiriju. Oduševljeno su ga dočekali i ostali članovi žirija, koji se raduju novoj sezoni,” kaže naš izvor.

Kako je prethodno najavljeno, Zvezde Granda imaće novi koncept ove sezone, a Marija Šerifović Jelena Karleuša već su izjavile da će akcenat pretežno biti na takmičarima.

”U ponedeljak kreže snimanje Zvezde Granda. Sve što sam želela i konačna mogućnost da se stvarno napravi prava zvezda od nekog od takmičara, sad je omogućeno. Videćete. Najbitnije – kvalitetom će se zgaziti bolest zvana rijaliti’‘, napisala je Jelena.

4 komentara

4 Comments

 1. lulu

  09. 09. 2018. at 18:51

  Jelena bi dušu dala da uđe u Zadrugu 2. Elem, otišao Lukas početak kraja ZG, to niko više gledati neće.

 2. Bijač

  09. 09. 2018. at 20:03

  AHAHAHAHA, boli Jelenu uvo za malograđanski rijaliti. Konačno će više ljudi gledati ZG upravo zato što neće biti tu večito nadrogiran tip sa tikovima, koji je pritom bio razumljiv samo sam sebi.

 3. noname

  09. 09. 2018. at 20:26

  bgmi zvezde granda otkazano

 4. Aloo

  10. 09. 2018. at 01:07

  Legendarni?!?!?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top