Ovaj bend morate videti uživo!

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra.

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a  od prvog albuma, prošli su dug put  od  predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, pa i domaćeg Exit festivala, do nastupa uživo u popularnoj emisiji Jimmy Kimmel Live.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10-21h.

Tracara.com i Bitef Art cafe vas vode na nastup ovog benda – petoro najbržih koje se jave na mail@tracara.com osvojiće po dve karte.

Dobitnike ćemo saopštiti u utorak u podne. Srećno!

Više informacija pronađite na Facebook eventu.

Povezane vesti

Back to Top