in ,

Ovako izgleda struk manekenke koja nosi korset svakodnevno

Aleira Avendano je definitivno osoba koja predstavlja živu figuru peščanog sata.

Naime, ove manekenka iz Venecuele poslednjih šest godina ne skida korset koji nosi 23 sata dnevno, a rezultat ove dvadesetpetogodišnjakinje je njen struk od 50 centimetara.

„Opsednuta sam kaiševima i korsetima, čak i spavam sa njima“, odgovorila je manekenka za Barcoft TV. „Obožavam osećaj pritiska koji mi daje, a skidam ga samo jedan sat dnevno da odmorim i da se istuširam.“

Njen doktor je upozorio da bi konstantno nošenje korseta moglo da izazove povrede unutrašnjih organa tokom njenih napornih treninga.

„Po mom medicinskom mišljenju, ona treba ovo da prekine odmah“, izjavio je njen doktor. „Hvala Bogu da to nije učinilo nikakvu štetu do sada, ali ona sa tim mora da prestane.“

Manekenka je takođe priznala da je podlegla i plastičnim operacijama – tri puta je operisala svoje grudi i radila liposukciju, pored toga što drži dijete i pridržava se ekstremnog načina vežbanja.

Aleirina porodica je podržava u ovakvim suludim životnim odlukama, a njen otac i nije baš oduševljen na koji način privlači pažnju na sebe.