in

Ovo je pravi razlog zbog kog je Jovana Jeremić otišla sa TV Happy

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je sve kada je dala otkaz na Hepi televiziji na kojoj je provela deset godina.

Kako portal Svet&Scandal saznaje, Jovana je napustila Hepi televiziju kako bi se posvetila porodici, a Miomir Marić je o tome bio na vreme obavešten.

„Dala sam otkaz jer želim da se posvetim porodici. Glavni prioritet je to sada, moram detetu da se posvetim i to je glavni razlog,“ priznala je Jovana i demantovala Marićevu izjavu da mu nije saopštila da odlazi.

„Saopštila sam ja Mariću, to je istina. Znao je on to, dobio je pisanim putem se to saopštava. Znao je on to. Ne znam zašto je rekao drugačije. Možda je zaboravio od prevelikih obaveza i zvanja gostiju i on je čovek u haosu,“ rekla je voditeljka za portal.

View this post on Instagram

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Na samom kraju, Jovana je otkrila kakve planove ima za budućnost i da li ćemo je ponovo gledati na malim ekranima.

„Trenutno ne razmišljam o poslu, gde ću biti, šta ću raditi. Dete mi je sada prioritet. Svakako da ostajem u medijima, ja živim od ovog posla. Ja sam medijski čovek i umetnik u ovom poslu i ovo radim najbolje. Mislim da čak ni u pravu iako sam bila odličan student ne bih bila tako dobra kao u šou biznisu,“ zaključila je Jovana za portal Svet&Scandal!.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić vodila je jutarnji program “Dobro jutro Srbijo”, a od 2016. godine vodila je rijaliti-šou Parovi, a kasnije i rijaliti-šou Snajke. Na istoj televiziji, imala je autorske emisije “Vikend šou” i “Ela ela šou”. Od 2019. godine ponovo je preuzela jutarnji program.