Ovo je prva fotka Kylie Jenner i Travisa Scotta nakon dobijanja deteta

Dve nedelje otkako su dobili kćerku Stormi, Kylie Jenner i Travis Scott objavili su svoju prvu zajedničku fotografiju. Nju je na Snapchatu objavio reper, no ako ste mislili da je romantična, prevarili ste se. 

TV zvezda i reper poziraju s maskama na licu, a s obzirom na to da nema nikakvog opisa sem nasumce otkucanih slova, nije poznato gde se nalaze i zašto nose maske. Pretpostavlja se da je ovo njihova reakcija na prve nedelje sa bebom.

Par je u vezi od aprila prošle godine, a počeli su da se zabavljaju neposredno nakon što je Kylie prekinula vezu sa reperom Tygom. Ubrzo po početku veze, Kylie je ostala u drugom stanju, ali se istovremeno povukla iz javnosti pa ih gotovo nikada nismo videli zajedno.

Prošle nedelje pronela se priča da je mladi par raskinuo vezu, jer ih niko nije video u istoj prostoriji mesecima, ako ne računamo dokumentarac koji je Kylie objavila nakon porođaja. Ipak, tetovaže leptira koje su oboje nedavno uradili demantuju ove priče.

Jennerova je izjavila da je presrećna što je postala majka u 20. godini, a da je zbog rizične trudnoće morala da se povuče iz žiže javnosti, kako bi ona, ali i beba u stomaku izbegle stres zbog konstantne medijske pažnje kojoj je posebno izložena prethodnih godina.

Povezane vesti

Back to Top