Prati nas

Hot!

Ovo je prva jugoslovenska starleta!

560562_zorica-gajdas-foto-youtube-expert-media_orig

Beograđanka Zorica Gajdaš bila je prva starleta u bivšoj Jugoslaviji. Važila je za seks simbol tog perioda, a njen pogled bio je dovoljan da joj muškarci bace svet pod noge ili, pak, ostane zaleđen i opčinjen njenom lepotom.

Oni koji je se sećaju, pamte je po filmovima Lito vilovito i “Burduš, kao i seriji Božana. Plavuša, uskog struka, prirodnih oblina i božanske lepote mamila je uzdahe gde god se pojavila, piše Blic. Dugo se pričalo o kraju jednog koncerta dirigenta Zubin Mehta, koji je poklonivši se publici ugledao Zoricu i ostao potpuno zaleđen i bez daha.

Zorica-Gajdas

Prva jugoslovenska starleta (foto: Svet)

Kako kažu boemi tog perioda, Zorica je bila, ne samo najlepša, već i najčednija devojka tog doba. Međutim, ipak pratili su je i poneki skandali, koje, doduše, nije ona izazivala. Kretajući se u društvu poznatih i moćnih muškaraca, njihove žene često su pravile problem i izazivale scene.

 

2 komentara

2 Comments

  1. Kaca

    15. 01. 2015. at 14:34

    Starlete su zene koje se pojavljuju u filmovima, spotovima, ali sve kao sporedne glumice, odnoosno to su zvezde u usponu, koje da bi stigle do cilja cesto imaju sponzore, tako da je ova cist primer starlete, a ove danasnje nazovi starlete, koriste taj naziv samo kao paravan prostituciji!

  2. Naninanaj

    15. 01. 2015. at 14:37

    KRECUCI se u drustvu, ne : KRETAJUCI…jel ima neko pismen ovde?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top