Ovo su najplaćenije TV zvezde današnjice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: NYC Daily News

Časopis Forbes objavio je spisak nekih od najplaćenijih televizijskih zabavljača na svetu ove godine, a na vrhu liste je Phil McGraw, domaćin televizijske emisije Dr Phil i Ellen Degeneres koja ima emisiju sa svojim imenom, sa 79 odnosno 77 miliona dolara godišnje zarade.

Kako navodi agencija AP, u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala.

Na Forbsovoj listi posle McGrawa i Degeneres koji su na prvom i drugom mestu najplaćenijih TV zvezda na svetu, sledi komičar Jerry Seinfeld sa 69 miliona dolara, poznati kuvar Gordon Ramsey sa 60 miliona dolara, domaćin radio emisije i producent Ryan Seacrest sa 58 milina dolara.

Na šestom mestu je komičar i zvezda sitkoma Louis C.K. sa 52 miliona, Judy Sheindlin iz reality emisije Sudija Judy sa 47 miliona dolara, reality zvezda Kim Kardashian West sa 45,5 miliona dolara, TV producent Simon Cowel sa 43,5 miliona dolara i televizijski voditelj i komičar Steve Harvey sa 42,5 miliona dolara.

Forbesov spisak objavljen je danas, istog dana kada je britanski javni servis BBC prvi put objavio koliko zarađuju njegove najplaćenije zvezde, a na vrhu liste je voditelj Chris Evans, s godišnjom platom većom od 2,2 miliona funti.

POSLEDNJE VESTI