Paparaci uslikali Chris Browna kako davi ženu (FOTO)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon što je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu, Chris Brawn važi za jednu od najomraženijih ličnosti na muzičkoj sceni. A ovaj kontroverzni izvođač se ponovo našao na udaru javnosti.

Naime, Chris je ovih dana ufotkan nako davi anonimnu ženu u Majamiju. Čim su fotke ugledale svetlost dana, mediji i fanovi su se oglasili kako bi ga iskrtivkovali zbog neprimerenog i nasilnog ponašanja. Zbog brojnih negativnih komentara, pevač je bio prinuđen da se glasi putem Instagrama, gde je objasnio da je sve bila šala.

https://twitter.com/musicnewsfact/status/979375787353632770?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.complex.com%2Fmusic%2F2018%2F03%2Fquestionable-photos-of-chris-brown-choking-a-woman

„Hvala vam zbog svog publiciteta danas. Svi vi znate da ja više nisam takav. Zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih se branio. Svi u mojoj blizini su moji prijatelji. Nema nasilnog ponašanja. Nema neprimerenih s*anja. Kraj rasprave“, napisao je Chris.

Međutim, bez obzira na njegovo objašnjenje, javnost nije spremna da mu tako brzo oprosti, pa brojni fanovi ističu da niko ne treba na ovakav način da se ophodi prema prijateljima, bez obzira da li je šala ili ne.

One Response

  1. Nije on samo sa Rijanom imao problema, ima on i zabranu prilaska bivšoj djevojci Karueće Tran u sljedećih pet godina. Kris Braun je idiot.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI