Search
Close this search box.

Paparaci uslikali Chris Browna kako davi ženu (FOTO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu, Chris Brawn važi za jednu od najomraženijih ličnosti na muzičkoj sceni. A ovaj kontroverzni izvođač se ponovo našao na udaru javnosti.

Naime, Chris je ovih dana ufotkan nako davi anonimnu ženu u Majamiju. Čim su fotke ugledale svetlost dana, mediji i fanovi su se oglasili kako bi ga iskrtivkovali zbog neprimerenog i nasilnog ponašanja. Zbog brojnih negativnih komentara, pevač je bio prinuđen da se glasi putem Instagrama, gde je objasnio da je sve bila šala.

https://twitter.com/musicnewsfact/status/979375787353632770?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.complex.com%2Fmusic%2F2018%2F03%2Fquestionable-photos-of-chris-brown-choking-a-woman

„Hvala vam zbog svog publiciteta danas. Svi vi znate da ja više nisam takav. Zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih se branio. Svi u mojoj blizini su moji prijatelji. Nema nasilnog ponašanja. Nema neprimerenih s*anja. Kraj rasprave“, napisao je Chris.

Međutim, bez obzira na njegovo objašnjenje, javnost nije spremna da mu tako brzo oprosti, pa brojni fanovi ističu da niko ne treba na ovakav način da se ophodi prema prijateljima, bez obzira da li je šala ili ne.

POSLEDNJE VESTI