Search
Close this search box.

Chris Brown pušten iz pritvora: procureli detalji napastvovanja devojke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon nedavnih skandaloznih vesti o sada omraženom pevaču Chrisu Brownu, i navodnih optužbi za silovanje zbog kojih je završio u pritvoru, pojavile su nove informacije, a žrtva tvrdi da je nasilje trajalo gotovo pola sata i da je bilo „okrutno“ i „brutalno„!

Magazin Closer danas je objavio novi tekst u kome se navodi da su novinari njihove redakcije stupili u kontakt sa žrtvom i uradili intervju, a ona je tom prilikom ispričala sve detalje surovog napada!

Redakcija je zaštitila žrtvu i nazvala je pseudonimom Karima, a ona je ispričala da je 15. juna pevača prvo upoznala u hotelu a da su zatim otišli zajedno u noćni klub.

Karima je zatim objasnila da su Chris i njegova ekipa želeli da se vrate u hotel negde oko 4 sata posle ponoći, a da je ona odbila jer je bila umorna, međutim na kraju je ipak pristala jer je pevač na to insistirao.

Kada je ušla u njegov apartman, otišla je do kupatila, a pevač je pratio, zatim stegao za vrat i odvukao u kabinu u kojoj ju je silovao i zlostavljao gotovo pola sata. Karima je izjavila da je bilo okrutno i brutalno!

Nakon što je pevač pustio, Karima tvrdi da se nad njom nakon „iživljavao“ jedan od njegovih prijatelja i telohranitelj!

Osoba sa slike levo je Chrisov prijatelj koji je optužen za navodno silovanje.

Otišla sam u policiju 2 dana nakon toga jer nisam želela da se isto dogodi još nekoj devojci“ , izjavila je Karima.

Izvor blizak pevaču za TMZ je izjavio da pevač nikada nije bio sam sa pomenutom devojkom, kao i da je njegova trenutna devojka Ammika Harris sve vreme bila pristuna zajedno sa još dvadesetak zajedničkih prijatelja koji su zajedno djuskali u sobi uz muziku koju je Chris puštao preko svog telefona.

Pevač je inače pušten na slobodu uz plaćenu kauciju. „“Želim da svima bude jasno, ovo je sve laž. Ovo se kosi sa mojim likom i moralnim načelima,“ rekao je on na instagramu

POSLEDNJE VESTI