Search
Close this search box.

Pevačica otišla na liposukciju, dečka lagala da je operisala kuk

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lily Allen je na svom Instagramu otkrila da je „pre nekoliko godina“ radila liposukciju te da ju je bilo sramota da prizna taj estetski zahvat svom bivšem dečku pa ga je kada je video ožiljak, lagala da je bila na operaciji kuka.

Pevačica se svojim fanovima “otvorila”, odgovarajući im na pitanja na Instagramu. Otvoreno je pričala o svom braku, navikama vežbanja te činjenici da je ostavila alkohola i cigareta.

Lily je pre skoro godinu dana prestala da konzumira alkohol, a pre nešto više od četiri meseca i cigareta i potpuno se okrenula zdravom životu. Jedan od fanova upitao ju je koja je najveća promena koja joj se dogodila otkada je trezna.

“Verovatno to što znam da nisam do sedam sati ujutro sedela u nečijem dnevnom boravku i pričala sranja žvačući njihovo uho i generalno bivajući sklona sramoćenju i uvredama,” iskreno je rekla.

Glumica je i ranije ove godine pričala o svojim zavisnostima. Pre sedam godina je bila na turneji s Miley Cyrus, te je tada konzumirala drogu sličnu spidu kako bi smršala.

https://www.instagram.com/p/CLxITewsQzn/

“Razmišljala sam o tome kako mi nijedan stimulans više ne pomaže i kako bih možda trebala da uzmem heroin,” izjavila je.

Prisetila se da je bila nestabilna i zbog činjenice da je pre deset godina u šestom mesecu trudnoće bila izgubila sina.

POSLEDNJE VESTI