Pevačica poručila: Šta će ova ku*va na naslonici?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pozvala na bojkot Rolling Stonea (foto: Facebook/Rolling Stone)

Irska pevačica Sinéad O’Connor, koja je poznata po tome jer nema dlake na jeziku i ne plaši se da kaže svoje mišljenje, je juče napala popularni magazin Rolling Stone svojim objavom na Facebooku, kritikujući pojavljivanje starlete Kim Kardashian na naslovnici ovih novina.

„Šta do đavola radi ova pi*ka na naslovnici Rolling Stonea? Muzika je zvanično umrla. Ko bi rekao da će je Rolling Stone ubiti? Simon Cowell i Louis Walsh ne mogu više da preuzmu krivicu. Bob Dylan mora da je je*eno užasnut“, napisala je pevačica, koja se već tri puta pojavljivala na glavnoj strani ovog magazina, i pritom dodala na koju je naslovnicu o Kim aludirala.

Ovo, naravno, nije prvi put da se O’Connorova javno prepire sa ljudima koji su je uznemirili na neki način, pa je tako ostala zapamćena po otvorenom pismu koje je uputila pevačici Miley Cyrus u kom joj poručuje da muzička industrija može da napravi prostitutku od nje i da to ne treba da dozvoli.

Podsećanja radi, Kim je po prvi put ukrasila naslovnu stranu Rolling Stonea kada je pozirala u nešto svedenijem izdanju inspirisanom mornarskim stilom sa bujnim poprsjem u prvom planu.

POSLEDNJE VESTI