Search
Close this search box.

Ples sa zvezdama: Sve desetke za Tanju Petrović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Humanitarni šou program Ples sa zvezdama nastavlja da se emituje nakon dve nedelje pauze zbog strašne vodene stihije koja je zadesila našu zemlju. Svi takmičari nastavljaju da plešu samo zbog jednog cilja – da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svaka poruka koju gledaoci budu poslali ide u humanitarne svrhe za pomoć ljudima ugroženim u poplavama.

Irina i Aleksa odmah na početku predstavili su specijalne članove žirija koji će se potruditi da budu adekvatna zamena Konstantinu Kostjukovu i Aleksandru Josipoviću, koji ove srede nisu mogli da budu sa nama. Samo ove večeri na temu ljubavi, plesne parove i njihovu igru komentarišu Duška Jovanić i Radoš Bajić.

Duška je rekla da će se potruditi da zameni Kostjukova i dodala da se oseća fantastično. “Samo da me sprečite da ne preskočim ovaj pult u zanosu strasti”.

Radoš Bajić je takođe srećan što je deo ovog šou programa. “Dobro veče velikom auditorijumu. Pojavljivao sam se samo na jednoj televiziji u svom životu, a sada sam odlučio da svaki poziv koji dobijem a ima humanitarni karakter da prihvatim i da dam svoj doprinos. Samo kad ne moram da menjam Josipovića, koji je jedinstven u svojim lucidnim komentarima”.

Vanesa Šokčić i Vlada Todorović

ŽIRI:

Marija: Ovo je jedna od najzahtevnijih plesova. Bili ste dobri, ali izostala je tehnika. Zadržali ste eleganciju i izraz.

Nikola: Dobro je, uvek može bolje. Niste osetili nikakvu nelagodnost dok ste plesali.

Radoš: Opustite se. Vodim računa da kad ocenjujem da ne radim toliko dobro, tačno, jer će posle da me zovu da komenatrišem I na drugim mestima. Jako je važno da je ovaj ples imao emocionalno pokriće.

Duška: Cela emisija mi je jedna od najelegantnijih I najcivilizovanijih emisija. Jako ste lepo delovali, elegantno. Haljina je zaista lepa, samo mi je nedostajalo malo više zavodljivosti. Ta haljina tera na takav ples.

Ocene 8, 6, 7, 7

 Lena Bogdanović i Mirko Knežević

ŽIRI:

Marija: Meni ovo nije bio ča-ča-ča. i ovo nije bio tvoj najbolji nastup.

Nikola: Prvo da pozdravim Nikolu i da kažem da nam je svima žao što ne učestvuje više u ovom šouu. Ovo je temperamentan ples i to ti se videlo i na licu. Videlo se da uživaš. Jedina zamerka što niste bili kompatibilni u jednom momentu. Solidan nastup

Radoš: Ja bih želeo da pokvarim našeg Aleksu prvo. Rekao bih da posle velike serije, velikih vodtelja koje svi pamtimu bio je veliki vakum. Aleksi proričem svetlu budućnost. A Lena I Mirko su prirmer da opstau glumci. Tu su I Tanja i Ivan. Pohvaljujem Lenu, ovde se oseća mali hendikep promene partnera, ali već u sledećoj emisiji verujem da će biti bolje

Duška: Biću subjektivna jer mi je Lena drugarica. Leno bila si učiteljica, ti si naučila novog partnera kako se igra. Uvek si bila holivudska diva.

Ocene 8, 6, 7, 8

Ivan Mihailović i Marija Martinović

ŽIRI:

Marija: Meni je ovo bilo divno. Praznik za oči. Ja osećam tvoju ljubav prema plesu.

Nikola: Jasno mi je da produkcija pokušava vas dvoje da spoji, ali ne razumem Mariju koja uskače sebi u usta I kaže, kako sma se nadala dobro sam se udala. Bili ste odlični.

Radoš: Želim da pohvalim Ivana i Mariju. Treba pohvaliti partnere zvezda. Imamo jednog mladog I lepog glumca. Ne mojte nam otkriti ništa dovoljno se vidi. Ovde se oseća nešto više od plesa.

Duška: Ovo je ljubav prema telu. Bilo je zahtevnih koraka i bilo je uzbudljivo gledati vas.

Ocene 10, 9, 9, 9

Tanja Petrović i Marko Vasiljević

ŽIRI:

Marija: Ovo je bilo veoma ozbiljno.Vi ste za mene najveće iznenaženje od prve emisije do sad. Svaka čast za ovu rumbu.

Nikola: Znate šta ja vam azameram, taj va bratski odnos. Prvi put sma video muškarca I ženu. Hemiju i energiju izmešu vas dvoje koja nije drugarska. Ovo je najbolja tehnika rumbe koja je do sada izvedena ovde.

Radoš: Čestitam Tanji i Marku. Na mobilni je stigla poruka, kaže šalje Aleksandar. Godposine Bajiću radite to odlično, ja se neću vraćati. Tanja i Marko radite to snažno, ekspresivno. Možda vas angažujem u svom nekom projektu.

Duška: Sjajno, ubedljivo. Osetila sam da ti ubeđuješ ovog muškarca da ti se vrati. Divno.

Ocene 10, 10, 10, 10

Nigor i Jelena Borović

ŽIRI:

Marija: Konačno Nigore. Nema tehnike. Šou koji si nam predstavio bio je sjajan.

Nikola: Sjajno.

Radoš: Volim da slušam komentare moje supruge Milene, kada gledam šou kod kuće. On to želi, on to hoće, a za razliku od nekih on I može.

Duška: Pojačano je bilo sve.

Ocene 9, 9, 10, 10

 Tanja Bošković i Marko Mićić

ŽIRI:

Marija: Sjajni ste bili kao i uvek.

Nikola: Odlično ste savladali ovaj ples. Dobar nastup.

Radoš: Gledajući Tanju, veliku Tanju, božanstvenu glumicu i moju drugaricu sa fakulteta, kada zatvorim oči setim se filma “Okupacija u 26 slika” i kada je vidim sada shvatim da nije prošlo mnogo vremena. Bar se ne vidi na Tanji.

Duška: Tanja sjajno. Igrate fantastično. Komplimenti i Marku jer nije lako izaći na kraj sa Tanjom

Ocene 10, 9, 9, 9

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević

ŽIRI:

Marija: Videla sam emociju. Razvijen odnos u smislu maškarca i žene.

Nikola: Frizura je malo pokavrena što govori da je Šapić jedan strastni muškarac.

Radoš: Gospodin Šapić sjajno igra. Ne znam kako nalazi vremena za ovo.

Duška: Ovo je najljubavnija igra koju je Šapić sjajno trenirao. Malo više strasti da je bilo.

Ocene 9, 9, 9, 9

Nakon predstavljanja sedam veličanstvenih na scenu je izašla Marija Šerifović. Ona je otpevala baladu “Gorka hrabrost” sa najnovijeg albuma.

Za sam kraj šest parova igralo je u plesnom duelu i zaradilo dodatne poene. Tanja P. i Marko osvojili su najviše poena i dobili imunitet.

 

Duelisti su:

 

Nigor i Jelena protiv Šapića i Slađane (disko) 3:0

 

Ivan i Marija protiv Lene i Mirka (samba) 0:3

 

Tanja B. i Marko protiv Vanese i Vlade (rumba) 3:0

 

Koja dva para idu u duel saznaćete ako u četvrtak od 21.00 budete uz Prvu TV.

 

POSLEDNJE VESTI