Search
Close this search box.

Pavić nakon 25 godina otkrio zašto su glavne glumice napustile ‘Srećne ljude’

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Iako je prošlo 25 godina od premijernog prikazivanja serije Srećni ljudi, svaki put kada dođe do repriznog emitovanja ono zabeleži rekordnu gledanost.

U intervjuu za Informer, scenarista Siniša Pavić se prisetio kako je ova serija snimana u doba najveće inflacije, te da su zbog toga gubili mnoge saradnike, što je sam projekat učinilo pravim produkcijskim poduhvatom. Najveći udarac za seriju svakako je značio odlazak dve glavne glumice Tanje Bošković Dubravke Mijatović. 

„Mislim da je Dubravkin odlazak više bio hir mlade glumice nego što je to bila neka unutrašnja nestabilnost u ekipi. Ona je izvanredna umetnica i ja sam je uvek birao bez obzira na sve“, ispričao je Siniša i dodao da nikada nije razgovarao sa njima o tome da li su se pokajale nakon što je serija dobila kultni status.

„Glumci su napuštali seriju jer je inflacija jela honorare. Poljuljana je profesionalna etika, svi su gledali samo da uzmu novac. Tada se 400 maraka pretvaralo u 150 za jedan dan“, obrazložio je Pavić uzroke konstantnog menjanja saradnika koji su učestvovali u stvaranju Srećnih ljudi.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI