Prati nas

Hot!

Marinko Madžgalj nastavlja borbu sa opakom bolešću

Ne prestaje da se bori! (foto: Kurir)

Ne prestaje da se bori! (foto: Kurir)

Popularni glumac i muzičar Marinko Madžgalj je pretprošlog četvrtka operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, kada se javio lekarima da ima veliki bol u predelu stomaka, pa je posle nekoliko izvršenih analiza, ustanovljeno je da se radi o pankreasu.

“Neki su pričali i o drugoj operaciji, koja nikada i nije bila u planu da se desi, jer za njom za sada nema potrebe. Madžgalj je operisan i nakon toga stanje mu se stabilizovalo, a uzorci tkiva poslati su na biopsiju”, kaže jedan od izvora blizak glumcu za Puls. “Prošlog četvrtka sastao se i konzilijum, koji je na osnovu rezultata procenio da bi Marinko u narednom periodu morao da prima hemoterapiju i da redovno ide na zračenja.”

Izvor navodi da je Madžgalj tada pušten na kućno lečenje, ali njegovo stanje ni sada nije idealno.

Pored toga što mu najviše snage daju njegovi najbliži, kao i brojne kolege koje su ga posećivale u bolnici, čini se da je na njegovo zdravstveno stanje najburnije reagovala njegova bivša supruga, glumica Dubravka Mijatović, sa kojom Marinko ima 6-godišnju kćerku Saru.

“Dubravka je došla čim je operisan. Ona je toliko bila potresena da je bukvalno jedva ušla u zgradu. Izgledala je kao da će se onesvestiti svakog trenutka. Ipak je bila u poseti kratko, a zatim u suzama izašla napolje. Ona se jako loše oseća zbog svega ovoga što mu se dešava, a posebno je zabrinuta zbog njihove ćerke, koja je za Madžgalja izuzetno vezana”, završava izvor.

Naslovna-Puls

4 komentara

4 Comments

 1. Nemanja Del Rey

  20. 08. 2015. at 21:31

  S obzirom da je u pitanju rak pankreasa, teško da će se izvući. Retko ko je uspeo. Ali želim mu sve najbolje, daj Bože da se izleči…

 2. Born To Die

  21. 08. 2015. at 00:51

  To je tacno, ali rak pankreasa dobijaju uglavnom stariji ljudi. Marinko je jos uvek mlad, tako da i ima sanse da se izvuce.

 3. breath of fresh air

  21. 08. 2015. at 04:12

  Sokantno je da neko ko je tako mlad oboli od toga. To se mahom desava ljudima koji predju 50tu. Sta god da mu kazu neka ne odustaje i neka isproba sve metode. Zelim mu da se sto pre oporavi.

 4. Nina

  21. 08. 2015. at 08:29

  @born to die
  Kancer se cesce razvija kod starijih ljudi, ali kod mladjih brze napreduje. Rak pankreasa se otkriva obicno u poodmaklim fazama, kad je obicno kasno za sve, zato je i procenat smrtnosti najveci. Marinku sve najbolje i nadam se da ce se oporaviti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top