Aleksandar Šapić iskreno o očinstvu: Zaboravljao sam da imam dete

(foto: Facebook)

Bivši vaterpolista Aleksandar Šapić je nedavno ponovo izabran za predsednika opštine Novi Beograd. On se momentalno bacio na nove izazove, ali da li to znači da je zapostavio svoju porodicu zbog posla?

“Iskren da budem, što se tiče kućnih poslova, to stvarno retko radim. Nemam problem da sredim kuću, da operem sudove i tako neke stvari, ali imam averziju prema kuhinji. Ne znam ništa da spremim i tako je bilo i dok sam bio sam. Što se tiče dece, imamo sad neke raspodele. Ja kupam Maksima i uspavljujem ga. Trudim se da uvek budem uveče kod kuće zbog toga. Milica je u ovom periodu više sa Fedorom. Dok se on nije rodio, onda je ona radila sve oko Maksima, ali kad se rodio i Fedor, Maksim je počeo i da spava sa mnom. Možda ćemo uskoro da ih spakujemo i zajedno u sobu kad malo Fedor odraste. Ali još se tu borimo”, rekao je ponosni otac.

Aleksandar naravno uživa u ulozi oca, ali priznaje da mu je bilo jako teško u početku.

“Pokušavam da provedem što više vremena sa njima, ali tu sad postoji još jedna stvar. Ako pričamo realno, a ne ono klasično za novine, onda realno, otac ne može da počne da pravi taj odnos sa decom dok oni ne dođu u neke godine da postoji ta interakcija. S majkom je dugačije, ona ga oseća čim se rodi. Ja prvih goidnu dana odem na posao i zaboravim da imam dete. Pa majke mi. To kad pročitam da muškarac kaže: ‘Kada sam ga video, promenio mi se život’, meni je to mnogo glupo. A onda pomilim, možda sa mnom nešto nije u redu. Mislim, to jeste ludačka emocija, ali ja sutra zaboravim. Tek sada svoj život ne mogu da zamislim bez njih dvojice. Ali to na početku nije bilo tako jer treba vreme da se privikne da ste otac i roditelj. I što su stariji, više se kristališe taj odnos. Stvarno mislim  da je biti dobar roditelj veliko umeće”, iskreno priča Aleksandar za Blic Plus.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.