in

Po sopstvenim pravilima: Ovako živi Shiloh Jolie-Pit, ćerka Angeline i Brada

Sa kratkom kosom i opuštenim stilom koji preferira, Shiloh Jolie-Pit neverovatno podseća na svog oca Brada Pitta. Međutim, kada je u pitanju njen karakter i način razmišljanja, izvor priznaje da je dvanaestogodišnja naslednica nekada najpoznatijeg holivudskog para povukla gene od majke!

Ona je slobodnog duha, baš kao što je Angelina Jolie bila kada je bila mlada. Ne prati nikakva pravila“ , priznao je izvor.

Ipak, kako je izvor dalje objasnio, ni ne postoji razlog zbog kojeg bi ona morala da se uklapa u bilo kakve standardne norme drugih tinejdžera. Angelina i Brad koji su se rastali 2016. godine, nakon dvanaest godina u braku, imaju prilično opušten lifestyle i to dozvoljavaju i deci. Oni navodno ne pridaju značaja školovanju ili odlasku u krevet na vreme, a mlada Shiloh odlično koristi situaciju da radi šta joj je volja.

Kod kuće ima kreditnu karticu sa 80,000 dolara na raspolaganju i može da je koristi za šta želi. Njene prethodne dadilje su mnogo puta govorile o tome da ona voli da troši novac i da najčešće kupuje igrice i knjige sa Amazona ili eBaya“ , objasnio je izvor.

Prema navodima dadilja i izvora, Shiloh je pridobila veliki uticaj i poštovanje nad ostatkom svoje porodice, pa je samim tim braća i sestre slušaju bez pogovora.

Ona je tihi lider. Svi je poštuju jer odbija da prati pravila i ustaljenost normalnog života. Uči sama, kada želi, šta želi, a isto se dešava i kada je u pitanju način na koji se oblači, ponaša ili deluje uopšte„.