Search
Close this search box.

Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz filma ‘Lajanje na zvezde’!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kultni film Lajanje na zvezde je definitivno jedan od najvećih domaćih filmova ikada i koji će zasigurno biti omiljen i kod nekih narednih generacija.

Nataša Tapušković, Dragan Mićanović, Dragan Jovanović i ostale zvezde ovog filma su svojim ulogama i talentu doprineli uspehu ovog filma, a sada imate priliku da vidite kako danas izgledaju popularni Tupa, Filozof, Milena, Danica, kao i profesor Stević 14 godina nakon premijere Lajanja na zvezde.

(foto: screenshot)

Nataša Tapušković (Danica)

Natašu je uloga Danice u ovom popularnom filmu vinula u zvezde, pa je nakon njega glumila i u popularnom filmu Šišanje, kao i u Život je čudo Emira Kusturice. Tapuškovićeva je ostvarila i brojne uloge u domaćim serijama, a poslednja u nizu je uloga učiteljice Slađe u seriji Folk.

(foto: screenshot)

Dragan Mićanović (Filozof)

Dragan je i pre Lajanja na zvezde glumio u domaćim filmovima, ali njegova karijera kreće uzlaznom putanjom još više nakon uloge u kultnom filmu. Dragan je ponovo sa Natašom tumačio i u filmu Šišanje, a postao je glavna zvezda popularne serije Žene sa Dedinja. Osim u Srbiji, Dragan je zaigrao i u stranim ostvarenjima, pa je 2009. godine igrao u britanskoj seriji Ashes to Ashes. Ima dvoje dece sa glumicom i bivšom suprugom, Anom Sofrenović.

(foto: screenshot)

Dragan Jovanović (profesor Stević)

Dragan je osvojio publiku ulogom Lune Šćekića u legendarnim Srećnim ljudima, tako da je ovaj film za njega značilo samo učvršćivanje zaslužene pozicije. Dragan je danas istaknuti filmski i pozorišni glumac, a publika je imala prilike da ga gleda i u seriji Moj rođak sa sela. Otac je 23-godišnje ćerke, takođe glumice, Anđele, koju je dobio u braku sa glumicom Brankom Pujić.

(foto: screenshot)

Nikola Đuričko (Tupa)

Nikola je sebi obezbedio slavu u seriji Otvorena vrata ulogom Vojkana, a pažnju javnosti je privukao i ulogom mangupa Tupe u Lajanju. Đuričko je nakon ovih uloga tumačio u brojnim filmovima i serijama, od kojih je u poslednje najaktuelnija uloga Živkovića u Montevideu, a probio se i u Holivudu, pa je zaigrao u filmu Svetski rat Z, rame uz rame sa slavnim Bradom Pittom.

(foto: screenshot)
(foto: screenshot)

Isidora Minić (Milena)

Isidorina lepota i talenat nisu ostali u senci Nataše Tapušković, pa je nakon uspeha Lajanja na zvezde sebi obezbedila brojne uloge tokom karijere. Tokom 2000-ih godina bila je najviše prisutna u domaćim filmovima i serijama pa je ostvarila uloge u ostvarenjima poput Crni Gruja, Pljačka Trećeg rajha, Pozorište u kući… Danas je uglavnom publika može gledati u pozorištu Atelje 212 čiji je stalni član.

POSLEDNJE VESTI