Search
Close this search box.

Nikola Đuričko karijeru gradi u Holivudu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumac Nikola Đuričko je rešio da karijeru nastavi van Balkana, pa je sa suprugom Ljiljanom, sinom Đorđem i ćerkom Nađao otišao u Ameriku. Odluku o preseljenju su doneli zajedno, nakon dugog i veoma ozbiljnog razmišljanja

„Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život“, rekao je izvor za Blic, pa dodao:

„Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Angelinom Jolie na njenom filmu U zemlji krvi i meda, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti. Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja“.

Domaći mediji navode i da je glumac u Jugoslovenskom dramskom pozorištu uzeo je godinu dana neplaćenog odmora.

„Znam koliko je narod bio ponosan kada sam se pojavio u filmu World War Z s Bradom Pittom. U tom smislu znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu. To pruža nadu nekom čoveku u Srbiji da kaže: „Ako može ovaj Đuričko, onda mogu i ja, samo ako budem vredno i dobro radio“,  izjavio je glumac za Nedeljnik.

Nikola Đuričko već neko vreme boravi u Americi, a na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije.

https://www.instagram.com/p/B2LntPaI5cI/

POSLEDNJE VESTI