Pogledajte kako je farmer izgledao pre ‘pločica’ na stomaku

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Zgodni farmer (Foto: Instagram) Farmer maneken Miloš Radičević nije uvek svojim telom mamio ženske uzdahe. On je pre vodio borbu sa kilogramima, a svojim radom i trudom došao je do savršenog tela.
Maneken je na svom Facebook profilu postavio fotku na kojoj se jasno vidi da nije uvek imao ‘izvajano’ telo. Sad i nekad (Foto: Facebook) Miloš se ne stidi da kaže da je nekada bio bucko i da se ugojio na Farmi. Maneken u top formi (Foto: Instagram) “Živeo sam u Trsteniku do 25 godine, radio sam u jednoj firmi kao fizikalac za bedne novce. Ustajao u šest, radio do tri, pa sa posla u teretanu. U pet kada je trebalo da krenem kući, nije bilo autobusa pa sam svaki dan pešačio pet kilommetara do kuće. I redovno sam išao na kastinge u Beograd, ali uvek su jedna te ista lica dobijala posao. Ali nisam odostajao, naravno da mi nije bio cilj da ceo život radim za dvadeset hiljada. Jednom sam digao kredit od hiljadu evra da bih imao da odem u Beograd i opet nisam prošao.“ iskreno je izjavio farmer za Kurir. Njegov trud se ipak isplatio. On je kasnije učestvovao u snimanju muzičkih spotova, a i takmičio se u bodibildingu.

4 Responses

  1. Lep je pre svega u faci, a danas je retko da je neki momak i zgodan i lep. A i vidim da je vredan, dobar sa svima … tako da nista njemu ne fali ni kad se ugoji

  2. Prvo napisete Miloš, a posle Nikola o.O I na kraju, kako se decko zove? -_-

  3. Ova odricanja i ovaj tekst ja mislio hteo da bude astronaut.Dobar momak zaista ali zar stvarno neki muskarac sanja o tome da postane maneken, to ti bude san?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI