in

Pomirili se Vladimir i Bojana?


Prema pisanju dnevnih novina Press Vladimir i Bojana Stojković odlučili su da spasu brak! Njih dvoje su se navodno sreli u kafiću na Vračaru i rešili da pređu preko svega.

„Bojana i Vladimir dogovorili su susret u kafiću, gde su proveli puna dva sata. Iako je svestan da je njihov brak na rubu propasti, Vladimir nijednog momenta nije želeo da čuje za razvod i predložio je supruzi da pokušaju da prevaziđu probleme“ , kaže izvor Pressa koji se zatekao u kafiću. Navodno je Vladimir upo**o insistirao da se ne razvode.

„Bojana je predlagala da se raziđu i tražila da prizna da je vara. On je negirao sve glasine o svojim prevarama i ubeđivao je da treba da se pomire i ograde od svih tračeva koje, kako on tvrdi, neko namerno plasira. Rekao je da jedino sa njom vidi budućnost“ , kaže izvor pomenutog dnevnog lista.

Podsećanja radi, dnevne novine su pisale da se golman FK Partizan i manekenka razvode zbog njegovog neverstva, pošto je navodno otkrila da je Vladimir već par meseci u vezi sa devojkom mlađom od nje. Pisalo se i da Bojana nije ostala dužna svom suprugu i da je u vezi sa rukometašem Vladom Mandićem.