in

Ponovo odloženo suđenje između Cece i Karleuše

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović saslušana je juče u Višem sudu u Beogradu, dok se Jelena Karleuša nije pojavila na suđenju.

Ona je tužila Karleušu zbog natpisa o ubistvu Zorana Davidovića Ćande u kojima JK tvrdi da je Ceca pretila pokojnom Zoranu pred smrt.

Jelena je izjavljivala da je Ceca umešana u ubistvo njenog bivšeg verenika. Neprijateljstvo između pevačica traje skoro 20 godina. JK i Ceca započele su svađu još dok je Željko Ražnatović Arkan bio živ.

Ceca se u zgradi suda zadržala petnaestak minuta. “Ne dajem izjave. Nemam šta da kažem,” rekla je dok je napuštala sud. Ona je samo utrčala u džip i otišla iz Timočke.

Karleuša je 1999. godine bila u vezi sa Zoranom Davidovićem, ali njena ljubavna priča nije se lepo završila. Naime, 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen u sačekuši prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Za sada nema naznaka da bi ovaj sudski proces mogao da se okonča u budućnosti. Podsetimo, dve pevačice već su imale nekoliko susreta, od kojih su mnogi bili burni.