in

Pop zvezde koje moraš da vidiš u Las Vegasu

Ako vas put nekad nanese u Las Vegas, neće vam biti dosadno, to je sigurno. Grad greha poznat je po neverovatnom noćnom životu, kockanju ali i fenomenalnim koncertima mnogih pevačica. Koga ne smete da propustite u Vegasu? Pogledajte na našoj listi.

Lady Gaga

Popularna pevačica među poslednjima je rešila da se prikloni nastupima u ovom gradu i casinima, ali njen šou Enigma obiluje scenskim efektima, robotima na sceni, pirotehnikom, instrumentima i definitivno – moćnim glasom. Nastupa u Park teatru u MGM bCasino.

Jennifer Lopez

Mnogi su joj predviđali krah karijere, ali vreme J Lo tek dolazi, što je i pokazala nastupima u Vegasu. Sigurno jedan od najzabavnijih šou programa koji ćete gledati. Kod J Lo ćete dobiti i perje i igrače i igračice i vrhunsku zabavu.

Britney Spears

Veteranka muzičke scene iskoristila je nastupe u Vegasu kako bi pomogla sebi da se vrati na noge i u tome je uspela. Njen šou Piece of Me oborio je sve rekorde posećenosti i zarade tokom 4 godine, koliko ga je izvodila. U jeku priprema za novi, pevačica se povukla zbog ličnih problema, ali definitivno je nešto što treba videti čim se vrati na noge.

Christina Aguilera

Aguilera nema uspeha sa komercijalnim hitovima poslednjih godina, ali pevačica definitivno zavređuje vašu pažnju ako se nađete nekada u ovom gradu. Iako je turneju nedavno izvodila u Evropi, ono što ćete iskusiti u Vegasu sasvim je druga priča.