Prati nas

Foto

Pored Seke i ove pevačice su išle na vantelesnu oplodnju

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Seka Aleksić je pre dva meseca obradovala svoje bližnje vešću da će uskoro postati majka. Ona se trudila da ostane u drugom stanju već pet godina, te se na kraju podvrgla vantelesnoj oplodnji. Međutim, ona nije jedina pevačica sa naše estrade koja se odlučila za ovaj korak.

Naša muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je jednom prilikom otkrila da je prvog sina Veljka dobila nakon vantelesne oplodnje.

“Imala sam samo 22 godine kada sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici Narodni front, kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, jer sam više od svega želela da dobijem dete”, rekla je Ceca za Blic. Svoje drugo dete, Anastasiju, je dobila prirodnim putem.

 

Ivana Petres je 2006. godine rodila ćerkicu Saru. Ona je imala problem da zatrudni zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, te se odlučila za vantelesnu oplodnju.

“Imala sam policistične jajnike. Posle operacije ostao mi je samo jedan zdrav jajnik i moje šanse da postanem majka postale su još manje” rekla je Ivana za Blic Ženu. Potom je usledila i endometrioza, ali i taj zdravstveni problem je pobedila.

“Jedini način da ostanem u drugom stanju bila je vantelesna oplodnja”, ispričala je Ivana.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku, samo na Novinarnica.net!

1 komentar

1 komentar

  1. Dragan Mkd

    14. 04. 2016. at 12:59

    Svetlanu je samo interesovalo da dobije dete i da zadrzi onaj lopov, da ga preda na mafiju i da mu uzme love.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top