Search
Close this search box.

Porodična čestitka: Kardashian klinci vam žele srećne praznike

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Preslatki najmlađi članovi porodice Kardashian (foto: Instagram)

Ove godine je izostala tradicionalna porodična Božićna čestitka od klana Kardashian/Jenner, ali oni nas ipak nisu razočarali.

Juče je na Instagramu Kim Kardashian osvanula preslatka fotografija na kojoj su samo najmlađi članovi porodice. North West, Penelope, Mason i Reign Disick su zvezde čestitke i izgledaju poput pravih manekena obučeni u svećanu odeći od glave do pete. Izvor blizak rijaliti porodici kaže: „Ova godina, naročito poslednji meseci, su bili toliko haotični, da nije bilo uopšte moguće okupiti sve za porodičnu fotografiju. Zato je čestitka samo sa klincima savršena zamena“.

Jedna od ranijih Božićnih čestitki rijaliti porodice (foto: Instagram)

Kada je njihov šou U korak sa Kardashianovima počeo da se prikazuje, porodica je počela da svakog Božića fotografiše ekstravagantne čestitke, ali su tu tradiciju prekinuli nakratko prošle godine. Kim se pravdala da nisu imali vremena, ali upravo tada se okončavao razvod Kris Jenner i Caitlyn Jenner, a Rob Kardashian već tada nije bio prisutan na porodičnim okupljanjima. Zato su sada odlučili da fotografišu samo decu i moramo da priznamo da je takva čestitka mnogo slađa.

POSLEDNJE VESTI